Westfield headquarters: walls by giles miller studio, modern | homify
Westfield Headquarters:  Walls by Giles Miller Studio, Modern
Westfield Headquarters:  Walls by Giles Miller Studio, Modern
Westfield Headquarters:  Walls by Giles Miller Studio, Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Giles Miller Studio has completed two opposing feature walls for the newly refurbished headquarters of Westfield Shopping Centres in Holborn, central London.

The space also features hexagonal lighting and marble furniture from Tom Dixon, as well as a walnut floor that extends the pattern of the mural along the floor and up the onto the opposing wall.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.