By endesigns architectural studio | homify
< >
  by ENDesigns Architectural Studio
< >
  by ENDesigns Architectural Studio
< >
  by ENDesigns Architectural Studio
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The brief asked for a Modern, Minimalistic and Natural Aesthetic to allow for a lot of natural light and views to natural surrounds. Functions are arranged in such a way as to utilise views but still provide privacy from surrounding neighbours.

The whole living area and lounge opens up onto the veranda and swimming pool with deck area, taking full advantage of the pleasant Lowveld climate and providing for excellent ventilation and natural cooling of the house.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.