The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The site was 140m long and thin, to make it appear wider I used a sinuous line that took the eye from left to right. Because this site was once a mill pond I wanted to reintroduce water, so the wavy line became a long watercourse. I added even more wavy lines either side of this—which I made into paths that crossed the water over bridges. The paths and watercourse together look like ribbons blown into the woodland.  

Credits: Charlesworth Design
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.