The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
The Old Mill:  Garden by Charlesworth Design
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Looking back at the mill. I brought the water right up to the mill as it would have been when the mill was working. I used gabions to retain the steep bank by the house. Using gabions 12 years ago was unheard of, now they are everywhere. 

Credits: Charlesworth Design
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.