Living room by homify
 Living room by homify
 Living room by homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

No ceiling penetration was permitted under estate rules so Shed carefully integrated a combination of wall up / down lights to throw light to the ceilings and walls in equal measure. The exception being the dining room where contemporary chandeliers by Resident sat comfortably against the dark great palette. Joinery interventions were discreet with bespoke wardrobes in the bedrooms and a hidden drinks bar and coffee machine built into the window cheeks in the dining room.

Generally the palette was simple combinations of whites and dove grey even extending to colour matched enamel radiators. Simple but effective touches of quality was the underlying desire of both designer and client.

Colour: White
Material: Plastic
Credits: shed design james medcraft
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.