< >
London Portman Refurbishment , designSTUDIO - Lopes da Silva designSTUDIO - Lopes da Silva Classic style kitchen
< >
London Portman Refurbishment , designSTUDIO - Lopes da Silva designSTUDIO - Lopes da Silva Classic style kitchen

The project is a corner site in the borough of Westminster—London. It involved the refurbishment of the whole building but maintaining the existing Victorian details of the doors, ceilings, skirting and fireplaces. The living space layouts needed to be adapted to modern day living standards. The kitchens and the bathrooms needed most of the updating. The more complex issues to be resolved was the deterioration of the existing building which did not have much upkeep and the services needed to be gutted out and renewed. The other issues to be resolved were the requirements for building regulations.

The renovation/refurbishment was very positive and has brought substantial benefits to the owner.

Colour: Red
Similar Photos

homify - modify your home

4.5

Browse through millions of photos with the homify app!

DOWNLOAD THE APP FOR FREE
No, Thanks