Minimalist Extension to the Rear of a Listed Flat in Edinburgh New Town:  Zen garden by Capital A Architecture
Minimalist Extension to the Rear of a Listed Flat in Edinburgh New Town:  Zen garden by Capital A Architecture
Minimalist Extension to the Rear of a Listed Flat in Edinburgh New Town:  Zen garden by Capital A Architecture
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Beautiful contrast between the minimalist extension and traditional stone exterior. This is achieved by getting very thin edge details in zinc.

Material: Metal
Credits: Capital A Architecture Ltd
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.