Glazed extension: bathroom by pfeiffer design ltd, modern | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This property is a sympathetic modern extension to a traditional flint barn deep in the South Downs. Pfeiffer Design handled the entire project from start to finish, working with a trusted professional team including architects, structural engineers and the main contractor. At over 300 square metres, it was a major undertaking: we spent two years in the planning stage, followed by a year of construction, then a further six months of interior furnishing and outdoor landscaping.

The building marries vernacular knapped flint, slate and bricks with contemporary glass and decking. Our efforts were rewarded with a magnificent contemporary building that blends seamlessly with the original. We also won a prestigious Sussex Heritage Award, which recognise and celebrate the highest achievements in conservation, restoration and design.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.