Eco town house: by chalkspace | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A family ‘eco’ town house designed and built on three levels with a south facing aspect that fills the open spaces with light, energy and warmth. Both the owners work from home and required dedicated, private office and studio spaces that could be integrated within functional communal spaces suitable for family living.

With a simple palette of materials as a backdrop, the interior style combines eclectic mixes of inherited antiques, up-cycled junk shop finds and modern designer pieces successfully creating a warm, relaxed environment on a minimal budget. Contrasting textiles along with hand-crafted objects and original artworks lend a quirky vibe.

Floor-to-ceiling sliding doors provide access to the lower ground terrace and garden whilst glazed bi-folding doors open onto the ground floor balcony. A curved central staircase crafted in oak links all floor levels and polished concrete floors provide aesthetic and functional elements to the interior.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.