View to the sky storyboard architects ltd gable roof engineered wood wood effect | homify
>
View to the sky Storyboard Architects Ltd Gable roof Engineered Wood Wood effect
>
View to the sky Storyboard Architects Ltd Gable roof Engineered Wood Wood effect
>
View to the sky Storyboard Architects Ltd Gable roof Engineered Wood Wood effect

Storyboard Architects were asked to design a one-off house in the Hampshire countryside. The new-Build house was designed to replace an existing tractor shed which had fallen into disrepair. The new house is split by a generous double height hallway, to one side in a large living space with a vaulted ceiling and feature Glulam ridge beam. Large sliding doors open out to private terrace and the garden beyond. To the other side of the hallway are the sleeping quarters. 3 bedrooms and a large study with family bathroom, cloak room and en-suite are fully equipped and stylishly designed.

Colour: Wood effect
Material: Engineered Wood
Similar Photos
Comments