A Light Filled Sitting Room Conservatory:  Hipped roof by Vale Garden Houses
A Light Filled Sitting Room Conservatory:  Hipped roof by Vale Garden Houses
A Light Filled Sitting Room Conservatory:  Hipped roof by Vale Garden Houses

The design incorporates a feature lantern and large flat roof section linking the conservatory to the main house and adjacent buildings. This project utilised our building services which handled all baseworks and associated detail.

Folding doors open the conservatory onto spectacular views of the surrounding parkland.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.