Garden room for a writer: study/office by dittrich hudson vasetti architects, | homify
Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects,
Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects,
Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.