Dining Area:   by Inside Studio Ltd
Dining Area:   by Inside Studio Ltd
Dining Area:   by Inside Studio Ltd

The dining area is separated from the living room in a wall colour transition. The living room walls are white, the walls of the dining room are a deep shade of Benjamin Moore Taupe. This creates a more intense feeling, which works well as you transition through the apartment.

The table is Diotti Vicensa, with a natural stone leg to compliment the natural limestone kitchen bar countertop. 

The lighting above the table are three pendants by Niche Modern, they elegantly compliment the glass table.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.