The new living room with a void to the minimalist living room by hale brown architects ltd minimalist | homify
< >
The new living room with a void to the Minimalist living room by Hale Brown Architects Ltd Minimalist
< >
The new living room with a void to the Minimalist living room by Hale Brown Architects Ltd Minimalist
< >
The new living room with a void to the Minimalist living room by Hale Brown Architects Ltd Minimalist

The extension and refurbishment of a townhouse in Notting Hill has a few surprises !

The previously unused lower ground floor has been completely refurbished creating a single, flowing open-plan space containing the new kitchen and main living room, looking out onto the landscaped, sunken terrace. The new minimal extension to the rear connects these rooms with a double-height void and balcony to the floor above and the new, large glazed screen to the rear terrace came disappear completely into the floor automatically on the touch of a button.

Credits: Andrew Putler Photography
Similar Photos
Comments