Rear external—showing kitchen / living / dining room: living room by lli design, | homify
Rear external - showing kitchen / living / dining room:  Living room by LLI Design,
Rear external - showing kitchen / living / dining room:  Living room by LLI Design,
Rear external - showing kitchen / living / dining room:  Living room by LLI Design,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Rear external of contemporary townhouse in London. The space features a double height void including a statement contemporary chandelier over the kitchen. The Living Room above is linked to the Kitchen by a feature glass, powered coated steel and walnut open tread staircase. Dramatic two story floor to ceiling glazing on the back of the house gives views to the garden from both the kitchen and living room.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.