< >
FAMILY HOUSE Extension:  Windows  by Caseyfierro Architects
< >
FAMILY HOUSE Extension:  Windows  by Caseyfierro Architects
< >
FAMILY HOUSE Extension:  Windows  by Caseyfierro Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

THE DESIGN FOR GROUND FLOOR EXTENDED FAMILY HOUSE IN MUSWELL HILL, NORTH LONDON FOR USE AS A GARDEN DINING ROOM AND STUDY.

Located in North london the brief was to extend the ground floor of the existing house  to accommodate  a separate living area for the eldest son and to expand their dining room. The existing garage was removed and a new separate access entrance was established. the design took into consideration the varying ground levels in the garden and one of the  main focus of the  design was in how to bring the garden into the house and create a strong connection.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.