Landscaping around the Tennis Court - Period Brick Wall:  Garden by Paul D'Amico Remodels
Landscaping around the Tennis Court - Period Brick Wall:  Garden by Paul D'Amico Remodels
Landscaping around the Tennis Court - Period Brick Wall:  Garden by Paul D'Amico Remodels
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This wall's function is to hide the compost heap. The quarry tiles previously used for the path found a second life as a wall. Single bull nose bricks were bought from a reclaim/salvage.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.