Extension to rear, sun room, kitchen and living room modern corridor, hallway & stairs by grant erskine architects modern | homify
Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room Modern corridor, hallway & stairs by Grant Erskine Architects Modern
Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room Modern corridor, hallway & stairs by Grant Erskine Architects Modern
Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room Modern corridor, hallway & stairs by Grant Erskine Architects Modern

House Extension in Bramhall, Stockport

’What we had initially planned was to increase space, but what we actually got was a building with real wow factor

( Client's comment )

This house extension in Bramhall, Stockport went on site late Autumn 2012. The modernist proposal is designed to compliment the traditional existing house, with glazing and retractable doors located to take full advantage of the views of the garden and morning sun. This is what it looked like BEFORE we started working on it:

Similar Photos
Comments