Forest view modern living room by clear architects modern | homify
<
Forest View Modern living room by Clear Architects Modern
<
Forest View Modern living room by Clear Architects Modern
<
Forest View Modern living room by Clear Architects Modern

This complex rear extension, with a ground-floor ‘garden room’ and 2 new bedroom suites; inclusive of the enlarged master bedroom, is highly innovative while appearing simple and chic.

Design features:

• Deep, cantilevered eaves are a dramatic feature with a highly practical purpose, offering protection from all the elements.

• Luxurious elements abound, including bespoke lighting and a sunken wine cellar flush with the tiled flooring.

• The rear gabled extensions were duplicated to achieve a pleasing symmetry.

• Wrap-around glazing makes the new downstairs room completely at one with the garden.

• A ‘living’ green (Sedum) roof provides additional thermal insulation while also giving an attractive view from the new bedrooms.

Location: Chingford, Essex

Cost: Undisclosed

Similar Photos
Comments