Lugarde BV

Reviews

Mooi bedrijf. Professioneel, vriendelijk. Denken echt met je mee. Er zijn talloze mogelijkheden waardoor wij nu ons droom tuinhuis met veranda in onze tuin hebben staan waar we iedere dag van genieten.
over 1 year ago
Voor onze voetbalvereniging Witkampers een Blokhut van Lugarde aangeschaft. Hier gaan we vele jaren heel veel plezier van beleven bij de voetbalvereniging. Top service en een mooi visitekaartje voor de club.
over 1 year ago
Hebben al jaren een Lugarde veranda naar volle tevredenheid staan. Het hout houdt zich goed 👌🏻
over 1 year ago
Professioneel personeel, weten waar ze het over hebben. Er wordt kwaliteit geleverd in elke vorm.
over 1 year ago
Bij Lugarde terechtgekomen via kennissen en die waren zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de service van Lugarde. Ook wij zijn zeer goed geholpen en zijn zeer te spreken over Lugarde. Lugarde, dankjewel!
over 1 year ago
Super goede service, komen afspraken na en leveren super snel. Een echte specialist in de regio!
over 1 year ago
Onlangs hebben we een blokhut van Lugarde gekocht voor onze voetbalvereniging vv Witkampers. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de gegeven service! Zeker een aanrader!
over 1 year ago
Recent een prachtig tuinhuis laten plaatsen waarbij veel mogelijk was. Persoonlijk contact van de 1e offerte tot de realisatie !! zeker een aanrader.
over 1 year ago
Top service .. Zelf na meer dan 10jaar wordt je geholpen met super service. Ik kan deze firma aan iedereen aanraden. Willem
over 1 year ago
We zijn zeer tevreden over de goede kwaliteit en goede service, top!
over 1 year ago
we lieten eind vorig jaar een op maat blokhut optekenen bij Lugarde. We bestelden deze dan bij Van Kooten in Wommelgem. Niets dan lof. Onze blokhut zag er identiek uit zoals op de tekening. Alles past als een blokken doos in elkaar. Deftige ramen en deuren. correct in prijs en levering. Wij kunnen enkel maar positief zijn over onze ervaring !
over 1 year ago
Ik ben erg tevreden met de geleverde service van Lugarde. Ondanks een klein probleem met een loslatende lijmverbinding is dit snel en naar volle tevredenheid opgelost
11 months ago
Ik regelmatig contact opgenomen met dit bedrijf voor uitleg over een bestelde blokhut. Ik moet zeggen dat ik (met name door Hans) zeer deskundig en professioneel ben geholpen. De blokhut die ik heb geleverd is daarbij van zeer goede kwaliteit. Dat zie je aan de afwerking van bijvoorbeeld de scharnieren.
9 months ago
Superblij met ons Lugarde tuinhuis. Zelf ontworpen via de 3D-configurator en perfect geholpen door Harold van tuinhuisenveranda.nl, die ook de montage heeft verzorgd. Bedankt Andrea!
9 months ago
Wij kiezen voor Lugarde Schuur voor onze tuin. Ongeveer een jaar nadat het was geïnstalleerd, kregen we problemen met de deur. We hebben Lugarde gebeld en ze hebben onze klacht zeer serieus genomen. Ze stuurden onmiddellijk een nieuwe deur en een team om het te vervangen. En plus twee blikken olie als gratis voor de behandeling van het hout van de hele schuur. Wat kun je nog meer verwachten? Zeer tevreden over de communicatie na verkoop en de afhandeling van de zaak van het bedrijf. We zijn zo onder de indruk. Graag willen wij de heer T Wuestman van Lugarde en het bedrijf zeker bedanken. Ik kan het bedrijf zeker aanbevelen. M Arikan
6 months ago
Lugarde maatwerk blokhut besteld op 28 mei 2021. Op de website stond levertijd 7 weken. Eerste week 2022 werd het pakket geleverd. Uiteindelijk dus 7 mnd levertijd. Nav deze recensie contact gehad met Lugarde. Er konden een aantal dingen worden verklaard en we zijn zeer vriendelijk uit elkaar gegaan. Aan de plus kant: - veel extra geleverd. Van alle houtsoorten tenminste 2 extra. Meer dan voldoende isolatie. - goede kwaliteit - als de blokhut af is ziet hij er écht mooi uit. - zeer vriendelijke en goed bereikbare klantenservice. Aan de min kant: - verkeerd gezaagde dakbalken geleverd. (Oplossing: Houthandel Prins geleverd) - geen afdeklat boven het raam geleverd. (Oplossing: Door houtoverschot zelf opgelost) - verkeerde tekening. - te lange schroeven geleverd die door de buitenkant heen kwamen. (Oplossing: Zelf gekocht) - vloerplanken te kort gezaagd (oplossing: door het houtoverschot kon dit makkelijk opgelost worden) - beits was bevroren geweest. (Oplossing: Wordt nageleverd). - weinig EPDM kit geleverd (oplossing: zelf gekocht). Conclusie: We zijn blij met de blokhut nu hij eindelijk staat. Dat komt vooral door onze handige timmerman die veel fouten kon oplossen en door houthandel Prins. En de goede kwaliteit van materialen. Echter Lugarde heeft aantoonbaar wel wat steken laten vallen. Veel die goed oplosbaar waren door de timmerman, maar dit zou niet mogen voorkomen bij een blokhut van €6.000,—. 24-1 Lugarde heeft op mijn review gereageerd en ik zal ze morgen/woensdag even terugbellen.
6 months ago
Request review