Lymington renovation project by At No 19 | homify
At No 19

At No 19

At No 19
At No 19
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Lymington renovation project

At No 19 Interiors worked alongside the new owner of this 5 bedroom neo-georgian property in Lymington, Hampshire to breathe new life into it. Spaces were opened up to create a more acceptable flow from one grouond floor living space to the next with resultant improvement in natural light levels throughout the home.No stone was left unturned and the entire property was updated.

  • Lymington refurbishment project:   by At No 19

    Lymington refurbishment project

    The property was originally built in the early 1990s in a very traditional style. The exterior needed little work other than a new front door to give it a more contemporary twist

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Originally the lounge was 'land locked' from natural light with doors and windows only looking into the conservatory making it very dark an dreary

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Originally the lounge was also 'land locked' from the dining room end of the conservatory

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Insertion of structural steelwork allowed the back wall of the lounge to be removed making it open plan to the conservatory / dining area

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Frameless folding / sliding doors were inserted between the now open plan lounge and existing conservatory/ dining area

  • Lymnington refurbishment project:   by At No 19

    Lymnington refurbishment project

    Frameless folding / sliding doors were inserted between the now open plan lounge and existing conservatory / dining room

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    The lounge, once dark and dreary is now flooded with natural light having been opened to the existing conservatory / dining area with the addition of frameless folding / sliding doors

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    The lounge, once dark and dreary is now flooded with natural light having been opened to the existing conservatory / dining area with the addition of framlesss folding / sliding doors

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Furnishing fabrics link the now open plan lounge and conservatory into one cohesive space

  • Lymington renovation project:   by At No 19

    Lymington renovation project

    Original, dated country style kitchen

Admin-Area