Koubou Interiors

Koubou Interiors

Koubou Interiors
Koubou Interiors
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Main Reception, NHS Hospital

The client had already commissioned Koubou Interiors to redesign their Outpatients Department and requested that we redesign the Main Reception to be in keeping with the Outpatients Department which was adjacent. The use of the aluminium surfaces on the columns and reception desk ‘tied’ the two areas together and the use of the wood effect flooring gave the illusion of space.

  • Main Reception, NHS Hospital:  Hospitals by Koubou Interiors

    Main Reception, NHS Hospital

  • Main Reception, NHS Hospital:  Hospitals by Koubou Interiors

    Main Reception, NHS Hospital

Admin-Area