Coupdeville

Coupdeville

Coupdeville
Coupdeville
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Linkside

TRANSFORM

The original house was an uninspiring 1960's single story building in Kingston upon Thames, southwest London. The client required a complete transformation with refurbishment throughout and extensive facade remodeling. The resulting design punctuates the exterior with glazed boxes that draw light into the main living spaces while affording glimpses to the modern interior that lies beyond.

The new curved facade draws visitors towards the entrance and the double height entrance lobby within. The timber paneling creates warmth amongst the otherwise monochromatic palette and nods to the exposed timber trusses that feature in the living room, creating a cohesive design aesthetic that is far removed from the original state.

A vital part of the transformation was to improve the performance of the buildings fabric and heating systems, to achieve the clients aim of reducing the energy demands of the building.

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

  • Linkside:   by Coupdeville

    Linkside

Admin-Area