Coupdeville

Coupdeville

Coupdeville
Coupdeville
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The Barn

TRANSFORM
The project proposes the stripping away of the various extensions and internal partitions to reveal the graceful spaces of this former ballroom.

A new level of sleeping and recreation accommodation is added below the barn utilizing the existing terrain to form a simple plinth that is visible when approaching the site. The new accommodation is linked through a triple height space centered on the existing building apex and the new spaces are orientated ro relate to the sweeping views across the site.

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

  • The Barn:   by Coupdeville

    The Barn

Admin-Area