Emmett Russell Architects

Emmett Russell Architects

Emmett Russell Architects
Emmett Russell Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Aberdeen Park, Highbury

This project set out to reconfigure the ground floor of this house in Highbury, North London, creating a lighter and more open kitchen and dining space surrounded by a series of relaxed family rooms. Daylight is enhanced by introducing a new rooflight to the kitchen and large sliding glass doors which frame views of the garden and the sky.

  • Aberdeen Park, Highbury:  Living room by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Living room by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Dining room by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Living room by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Terrace by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Living room by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Kitchen by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

  • Aberdeen Park, Highbury:  Kitchen by Emmett Russell Architects

    Aberdeen Park, Highbury

Admin-Area