24° Studio

24° Studio

24° Studio
24° Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Daphne

Daphne is a site-specific installation situated within the tunnel stairway that interplays with the notion of concealing and revealing the ancient interior surfaces of the tunnel leading to the peak of Pyrgos at Santorini Island. Made entirely of self-supporting paper panels, Daphne creates an enclosure that intervenes the visitors' perception of the existing conditions as a container of conglomerated memory as the paper panels age and take their shape accordingly to the local condition.

Location
Santorini, Greece
  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Detail during daytime

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Tunnel view during sunset

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Tunnel view during morning

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Detail View

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["HK"] [Published] Hallway design

    Tunnel view during afternoon

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Entrance view during night

  • Daphne:  Corridor & hallway by 24° Studio

    Daphne

    Entrance view during sunset

Admin-Area