Giles Miller Studio

Giles Miller Studio

Giles Miller Studio
Giles Miller Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Victoria & Albert Museum

Commissioned by the Victoria & Albert museum and the London Design Festival, the studio created a desk for the reception to the museum that acted as the primary point of contact for design visitors during the London Design Festival 2013.

GMS worked in collaboration with Corian to create a faceted facia which used classic louvre struts as inspiration for the textured surface, which reflected light in varying degrees with dramatic effect.

Location
London
  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] Reflections in art
    ["KR"] [Published] 예술과 가구 사이
  • Victoria & Albert Museum:  Walls & flooring by Giles Miller Studio

    Victoria & Albert Museum

Admin-Area