ArchitectureLIVE

Extension and Refurbishment in Fernhurst, West Sussex by ArchitectureLIVE

The existing, tired and dated property had small rooms, a lack of living accommodation and poor connections to the garden.

ArchitectureLIVE's design added an open plan kitchen and dining area and gallery study extension. The conversion of the existing dining room and kitchen into a new snug area provided further flexible living space. A new master bedroom suite extension replacing an existing flat roof completed the new accommodation.

This property benefits from thermal improvements to the existing building envelope through out including insulated timber cladding facades, replacing the existing concrete tile hanging. Together with a new south facing terrace and easterly kitchen garden ArchitectureLIVE's design provided an exciting transformation for this property.

Location
Haslemere

Admin-Area