Glassification

Glassification

Glassification
Glassification
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Sunrise Glass Splashback

Kate was looking for something very different for her new kitchen from Cotswold Kitchens in Nailsworth, Gloucestershire. A student of Stroud College, she had some experience herself of stained glass and fusing, but lacked the experience to create a large piece of work, so we were invited to make it for her!

Kate knew exactly what she wanted, and had already chosen the glass before meeting Liz for the  first design consultation.   Liz’s job was to pull together Kate’s ideas into a workable design, to fit the space available and make it practical as well as beautiful. When we installed it 2 weeks later, it all made sense.. Cotswold Kitchen’s recycled glass worktop in burnt orange, the beautiful granite with brown/orange veining, and most of all the stunning view across the valley where the sun truly could be watched rising through the full length windows of the green wood extension… our splashback was the piece that pulled the whole concept together, the cherry on the top of the most stunning project, worthy of any Homes and Gardens set!

Location
Nailsworth
  • Sunrise Handmade Glass Splashback:  Walls & flooring by Glassification

    Sunrise Handmade Glass Splashback

    Commissioned bespoke glass splashback

  • Sunrise Handmade Glass Splashback:  Walls & flooring by Glassification

    Sunrise Handmade Glass Splashback

  • Sunrise Handmade Glass Splashback:  Walls & flooring by Glassification

    Sunrise Handmade Glass Splashback

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["IN"] [Published] Stylish splashbacks ideas

    Our client had chosen a vibrant glass worktop, so the splashback was designed to reflect and pull the colour scheme together.

Admin-Area