Biotecture

Biotecture

Biotecture
Biotecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Centrica Office Atrium

Biotecture’s impressive 93 square metre green wall for the atrium of British Gas owner, Centrica’s, new Oxford headquarters was an integrated element of the ambitious sustainability aims for the building; the green wall, which reaches three storeys up, contributed to the building’s BREEAM rating of 'Excellent', acting as acoustic buffer and a natural filter to improve air quality.

Location
Oxford
  • Centrica Office Atrium Living Wall:  Interior landscaping by Biotecture

    Centrica Office Atrium Living Wall

Admin-Area