Biotecture

Biotecture

Biotecture
Biotecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Private Garden, Belgravia

Two living walls designed and installed by Biotecture make a stunning addition to the garden of this period property in London. They are located at either end of the garden and extend down into the lower courtyard areas, blending perfectly with a water feature at the base. The living walls complement the elegant and contemporary style of the garden, which was designed by Luciano Giubbelei.

Location
London

Admin-Area