Biotecture

Biotecture

Biotecture
Biotecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

RIBA Roof Terrace, Portland Place

Biotecture installed two living walls on this roof terrace, designed in conjunction with Dan Pearson Studios as part of a refurbishment of the Florence Hall Terrace at the Royal Institute of British Architects' iconic headquarters in central London. The planting design for the living walls was inspired by a Mark Rothko painting, and has a sophisticated planting scheme to complement a contemporary water sculpture by William Pye. RIBA use the roof terrace as an elegant space for entertaining, hospitality and events.

Location
London

Admin-Area