Biotecture

Biotecture

Biotecture
Biotecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Coca Cola HQ Roof Terrace

Set against panoramic views of London, Biotecture designed and installed the 60 metres squared living wall for the roof terrace at Coca Cola’s new UK headquarters. The aim of the new building was to create a professional environment for business, as well as a relaxed atmosphere for socialising. Not only does the living wall create a striking façade for the socialising and dining area on the roof terrace, but it also introduces a vast number and variety of plants to an area that would otherwise lack the space.
The living wall had to fit in with an existing structure and therefore the panels were adjusted accordingly. The result was a bespoke panel design suited around the openings within the wall.

Location
London

Admin-Area