Biotecture

Biotecture

Biotecture
Biotecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Office Break-out Space, Trondheim, Norway

Q-Free is a leading global supplier of electronic tolls and traffic control. Biotecture provided three living walls for their headquarters in Trondheim, Norway’s Silicon Valley.
One of the living walls is located in the lobby, while the other two are in the building’s break-out spaces, where staff can hold informal meetings.

The design brief for these busy, social spaces was noise reduction with a modern and creative visual aesthetic. Green walls help with noise reduction, as plants absorb, diffract and reflect sound.

The walls were designed and grown in Sussex, then shipped, installation-ready in temperature controlled vehicles, as part of a construction programme managed by our Scandinavian partner Biowall AS.

Location
Trondheim, Norway
  • Office Break-out Space, Trondheim, Norway:  Interior landscaping by Biotecture

    Office Break-out Space, Trondheim, Norway

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["TR"] [Published] Yeşil ve canlı bir duvar tasarımının ipuçları nelerdir ?
  • Office Break-out Space, Trondheim, Norway:  Interior landscaping by Biotecture

    Office Break-out Space, Trondheim, Norway

  • Office Break-out Space, Trondheim, Norway:  Interior landscaping by Biotecture

    Office Break-out Space, Trondheim, Norway

Admin-Area