2 Storey Rear Extension, Bradford by CJA Architecture | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
CJA Architecture
CJA Architecture
CJA Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

2 Storey Rear Extension, Bradford

A 2 storey rear extension which created additional living space at ground floor with a downstairs WC. At first floor an additional bedroom was created.

Location
Bradford
  • New Living Space by CJA Architecture

    New Living Space

    The new ground floor space creates a light and airy sitting room with views over the garden. Skylights and french doors flood the room with light, but unlike a conservatory it can be used the whole year.

  • New Living Space by CJA Architecture

    New Living Space

    The ground floor of the extension provided enough space for a downstairs WC and extra storage.

  • New Living Space by CJA Architecture

    New Living Space

    A modern and minimalist interior with skylight, simple wall cupboards provide conveniant storage

  • Rear Elevation by CJA Architecture

    Rear Elevation

    Rear elevation showing the new french doors giving views and access onto the rear garden and patio area.

  • New 1st Floor Bedroom by CJA Architecture

    New 1st Floor Bedroom

    A new child's bedroom was created at 1st floor.

  • Existing Bedroom (after internal amendments) by CJA Architecture

    Existing Bedroom (after internal amendments)

    The existing bedroom was adjusted to allow access to the new bedroom within the extension. The space was arranged so a double bed could be fitted into both rooms although they are both used for children currenly.

Admin-Area