House for a mathematician in Bristol by Dittrich Hudson Vasetti Architects | homify
Dittrich Hudson Vasetti Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects
Dittrich Hudson Vasetti Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

House for a mathematician in Bristol

A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Dining room by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Dining room by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Dining room by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Dining room by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Dining room by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 3
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Kitchen by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Kitchen by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol:  Bedroom by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    House for a mathematician in Bristol

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 3
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

Admin-Area