Garden room for a writer by Dittrich Hudson Vasetti Architects | homify
Dittrich Hudson Vasetti Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects
Dittrich Hudson Vasetti Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Garden room for a writer

Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] Home office designs
    ["NL"] [Published] Inspiratie voor uw thuiskantoor: werken in stijl

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Study/office by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

  • Garden room for a writer:  Kitchen by Dittrich Hudson Vasetti Architects

    Garden room for a writer

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 5
    ["PT"] cozinhas
    ["EN"] [Published] ​How to save money when remodelling a kitchen
    ["EN"] Kitchens
    ["PK"] [Published] باورچی خانے کی تعمیرنو کرتے ہوۓ پیسے کس طرح بچاۓ جائیں (10 مثالیں)
    ["NL"] [Published] Met deze 10 tips bespaar je geld als je de keuken gaat verbouwen!

    Rear extension to a Victorian semi detached house, to provide a studio for a writer. The existing low quality construction has been replaced with a contemporary design, featuring a timber-clad projection that sits comfortably next to the historical bay window. The rear reception rooms have been joined together to create a large kitchen / dining / living room.

Admin-Area