Shoffice by Platform 5 Architects LLP | homify
Platform 5 Architects LLP

Platform 5 Architects LLP

Platform 5 Architects LLP
Platform 5 Architects LLP
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Shoffice

Shoffice (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space. Located to the rear of a 1950's terraced house in St John’s Wood, the brief required the shoffice to be conceived of as a sculptural organically object that flowed into the garden space.

The glazed office space nestles into an extruded timber elliptical shell, reminiscent of a wood shaving that unfurls to form a small terrace in the lawn. The interior is oak lined and fitted out with a cantilevered desk and storage. Two rooflights—one glazed above the desk with another open to the sky outside the office bring light into the work space.

The project was a close collaboration between Architect, Structural Engineer and Contractor.

Admin-Area