Hover House by Sophie Nguyen Architects Ltd | homify
Sophie Nguyen Architects Ltd

Sophie Nguyen Architects Ltd

Sophie Nguyen Architects Ltd
Sophie Nguyen Architects Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Hover House

The challenge

To bring dignity, volume and sound foundations to a subsiding two-storey pebble-dashed end of terrace house in West London.

The solution

A new space was inserted under the house flooded with light through the fully glazed facade to the front and the glass ground floor to the rear. The ground floor slab was dropped to give height to the volume, the internal walls removed to perceive the depth of the space, and a new kitchen and cupboards installed to maximize its width.

The existing annexed building was transformed into a self-contained two bedroom flat.

Admin-Area