Glass House by Sophie Nguyen Architects Ltd | homify
Sophie Nguyen Architects Ltd

Sophie Nguyen Architects Ltd

Sophie Nguyen Architects Ltd
Sophie Nguyen Architects Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Glass House

A new hallway was created to link an existing house with a new building created in a traditional style. The new hallway becomes the heart of the new house, with the main entrance and main access to the upper floor.

It was important to maximise the natural light and to enhance the visual connection to the beautiful gardens at the back, as we enter the house.

Location
Midlands
  • Glass House:  Corridor & hallway by Sophie Nguyen Architects Ltd

    Glass House

    Timber staircase with open treads. Recessed lighting underlying the landing area. The main staircase allows to see the view of the garden from the entrance hall.

  • Glass House:  Corridor & hallway by Sophie Nguyen Architects Ltd

    Glass House

    Landing with glass balustrade to allow more natural light in hallway.

  • Glass House:  Corridor & hallway by Sophie Nguyen Architects Ltd

    Glass House

    Timber staircase with open treads. Recessed lighting underlying the landing area.

  • Glass House:  Corridor & hallway by Sophie Nguyen Architects Ltd

    Glass House

    Timber staircase with open treads

  • Glass House:  Corridor & hallway by Sophie Nguyen Architects Ltd

    Glass House

    Timber staircase with open treads.

Admin-Area