Blenkarne Road by Dow Jones Architects | homify
Dow Jones Architects

Dow Jones Architects

Dow Jones Architects
Dow Jones Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Blenkarne Road

London 2010–2011

Client: Private

Project status: Completed

Refurbishment and extension of a family home in Wandsworth.

This project rebuilt and extended the rear of a family house, deepening and extending the basement, and making a large kitchen above which overlooks the garden. New steps connect the basement family room and kitchen to the garden. The walnut ground floor of the original house is extended into the kitchen, and a walnut stair connects the kitchen to the basement below. The extension is clad in green-patinated zinc, and a large glazed sliding door hangs off the back of the house to provide a generous opening into the garden.

Structural Engineer: Momentum

Contractor: Southpole

Quantity Surveyors: Bernard Bishop

  • Blenkarne Road:  Houses by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Houses by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Houses by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Kitchen by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Kitchen by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Kitchen by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["KR"] [Published] 봄을 맞이하는 녹색 주방
    ["KR"] [Published] 주방과 다이닝룸을 세련되게 한 곳에 통합시키기
  • Blenkarne Road:  Corridor & hallway by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Corridor & hallway by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Corridor & hallway by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

  • Blenkarne Road:  Corridor & hallway by Dow Jones Architects

    Blenkarne Road

Admin-Area