The Sett by Dow Jones Architects | homify
Dow Jones Architects

Dow Jones Architects

Dow Jones Architects
Dow Jones Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The Sett

Isle of Wight 2013

Client: Private

Project status: Completed

A new build house on the Isle of Wight. This new-build house in an orchard provides a family home for a writer and designer. The timber-clad house is designed as a series of layered spaces that extend into and around the fruit trees, creating deep thresholds between spaces both inside and out. These deep thresholds provide a spatial generosity within the quiet form of the house.

Contractor: DN Associates

Structural Engineer: Momentum

Timber fabricator: Sydenhams

Admin-Area