Green Retrofit, Lambourn Road by Granit Architects | homify
Granit Architects

Granit Architects

Granit Architects
Granit Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Green Retrofit, Lambourn Road

This dilapidated property has been extended upwards, with a new storey and to the rear creating a four bedroom house from what was once a modest cottage and all designed with sustainability in mind.

To the front, the house is sympathetic to its original features and to the rear is a contemporary glazed bay and 3 storey sash window opening onto a courtyard garden with moated fish pond. The house provided a 4 bed dwelling, with 3 bedrooms, living areas, study and kitchen dining room opening onto the garden. The house features a range of sustainable features including external insulation to the solid walls, a whole house ventilation system, solar heating, green roof and a rainwater storage and irrigation system.

Admin-Area