Sutton Family Space by Satish Jassal Architects | homify
Satish Jassal Architects

Satish Jassal Architects

Satish Jassal Architects
Satish Jassal Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Sutton Family Space

Internal remodelling, interior design and rear extension to a family home in London Borough of Sutton

We were asked to look at an existing house, which had various extensions added at different times and mismatching alterations. This resulted in a maze of internal spaces and meant that family interaction was disjointed. We proposed a scheme to open up and extend the ground floor into the south-facing garden. We created an open family area, which is subtly defined by the patterns of the Oak parquet flooring and the different light and shades created as you move into the garden.

  • View of extension from garden:  Houses by Satish Jassal Architects

    View of extension from garden

  • View of open plan dinning and living room:  Living room by Satish Jassal Architects

    View of open plan dinning and living room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["EN"] [Published] 5 ways to brighten up your home
  • View looking out to the garden through the open planning living spaces:  Living room by Satish Jassal Architects

    View looking out to the garden through the open planning living spaces

  • Axonometric:   by Satish Jassal Architects

    Axonometric

Admin-Area