Nando's Vauxhall, London by moreno:masey | homify
moreno:masey

moreno:masey

moreno:masey
moreno:masey
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Nando's Vauxhall, London

The design brief was to create a large restaurant within a vast converted railway arch space, making sure the design stays true to the brand.

Intelligent utilisation of materials and lighting ensures the restaurant is kept informal and intimate within a large and simple archway space. The volume is highlighted by the use of timber shingles throughout and exposed original brick structure. The result is a dramatic and exciting space, revealed passing through a revolving door reclaimed from the Royal College of Surgeons. The yellow bar, green booths and purple snugs are all distinct in the vaulted timber space created by inverting a traditional roofing technique, giving it a modern twist and offering a unique dining experience.

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

  • Nando's Vauxhall, London:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Vauxhall, London

Admin-Area