Nando's Lakside by moreno:masey | homify
moreno:masey

moreno:masey

moreno:masey
moreno:masey
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Nando's Lakside

The challenge for Nando's Lakeside was taking what was essentially an empty box in a shopping centre and transcending it into something greater. Using its double height space feature to our advantage, we created a monolithic wall at the front of the restaurant to draw your eye towards. On this wall we applied a variety of finishes; timber, concrete, wallpaper and brass, which scaled up the wall and increasing the verticality of it. On the shop floor itself we created a series of three very different but equally desirable seating areas, allowing for a different experience with every visit.

The lighting in the restaurant was carefully chosen to create an inviting atmosphere away from the harsh light of the shopping centre. Bespoke lights highlighted in aged brass at the front of the restaurant creep across the main wall and draw the eye in. The restaurant from the shopping centre looks both fun and lively yet also warm and intimate, key factors in the Nando's brand.

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

  • Nando's Lakside:  Gastronomy by moreno:masey

    Nando's Lakside

Admin-Area