Salcombe pavilion by richard pain architect | homify
richard pain architect

richard pain architect

richard pain architect
richard pain architect
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Salcombe pavilion

A new pavilion adjacent to an Edwardian apartment block. Designed to enjoy the view of the estuary and the sea on a steeply sloping site with a double bedroom and ensuite bathroom on the lower level. Constructed in two phases. The first phase included the rock anchors, structural steel frame and reinforced concrete blockwork of the lower storey. Second phase completed the enclosure of the upper storey, installation of the doors and windows and the internal fit out. Project management and structural engineering was carried out by James Lockyer Associates of Liskeard, Cornwall.

All photographs by Timothy Soar

Admin-Area