Victorian Kitchen renovation by The Victorian Emporium | homify
The Victorian Emporium

The Victorian Emporium

The Victorian Emporium
The Victorian Emporium
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Victorian Kitchen renovation

This grotty reception room was turned into a kitchen/diner/chilling area with TV. The kitchen at the other end of the house was inadequate for modern family life so the kitchen was relocated to this large space with high ceilings and beautiful leaded windows.

Admin-Area