Horbury Crescent, Notting Hill by Hale Brown Architects Ltd | homify
Hale Brown Architects Ltd

Hale Brown Architects Ltd

Hale Brown Architects Ltd
Hale Brown Architects Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Horbury Crescent, Notting Hill

The extension and refurbishment of a townhouse in Notting Hill has a few surprises !

The previously unused lower ground floor has been completely refurbished creating a single, flowing open-plan space containing the new kitchen and main living room, looking out onto the landscaped, sunken terrace. The new minimal extension to the rear connects these rooms with a double-height void and balcony to the floor above and the new, large glazed screen to the rear terrace came disappear completely into the floor automatically on the touch of a button.

  • The minimal rear extension and sunken terrace:  Houses by Hale Brown Architects Ltd

    The minimal rear extension and sunken terrace

    The large glazed screen slides down into the terrace floor automatically , operated by an internal switch

  • The new living room with a void to the :  Living room by Hale Brown Architects Ltd

    The new living room with a void to the

  • The minimal windows have internal timber frames  to add warmth to the space:  Dining room by Hale Brown Architects Ltd

    The minimal windows have internal timber frames to add warmth to the space

  • The minimal kitchen area:  Kitchen by Hale Brown Architects Ltd

    The minimal kitchen area

  • The refurbished bathroom with free-standing bath:  Bathroom by Hale Brown Architects Ltd

    The refurbished bathroom with free-standing bath

Admin-Area