Laundry Cottage, High Urpeth by GW Architectural | homify
GW Architectural

GW Architectural

GW Architectural
GW Architectural
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Laundry Cottage, High Urpeth

The client for this project has a historic family connection to the land & area. The proposed small holding is to re- instate the families lost farming connection. The proposed house is at the heart of the proposed sustainable lifestyle and development. The house will use straw bales for insulation and the construction & materials will limit carbon footprint & modern chemical treatments. A carbon natural home to meet the family's heating, power & food requirements with long term sustainable goals.

  • Laundry Cottage, High Urpeth:   by GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

  • Laundry Cottage, High Urpeth:   by GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

  • Laundry Cottage, High Urpeth:   by GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

Admin-Area